Leren met Pleysier College Westerbeek

Leerlingen van 12 tot en met 19 jaar met een gedragsstoornis en/of psychiatrische problematiek in de regio Haaglanden e.o. kunnen hier aan hun toekomst bouwen. Wij bieden diplomagericht onderwijs (vmbo-tl, havo en vwo) en zijn gespecialiseerd in de begeleiding van leerlingen met een stoornis in het autistisch spectrum (ASS).

Het onderwijsprogramma wordt afgestemd op de ontwikkelingsmogelijkheden van het individu.
 
Op onze veilige en gestructureerde school kunnen leerlingen hun sterke kanten ontdekken en hun didactische en sociale capaciteiten ontwikkelen. We streven ernaar dat de scholieren het dagelijks leven beter gaan begrijpen en gelukkige deelnemers van onze maatschappij worden.

Als onze leerlingen eenmaal zover zijn, helpen wij ze om een adequaat vervolgtraject te kiezen. Pleysier College Westerbeek kent in hoofdzaak de uitstroommogelijkheid richting vervolgonderwijs. Door doelgericht uitstroombeleid streven wij naar een warme aansluiting met het ROC, het HBO of met een Universiteit.

Wees welkom om ons schoolgebouw hieronder virtueel te bezoeken... 

contact

Pleysier College
Westerbeek


Asmansweg 16
2571 BK Den Haag
T 070 - 3150050 
E


Bereikbaarheidstips

Nieuws

Prinsjesdag

Derde dinsdag van september zijn zal onze leerlingen vrij in verband met Prinsjesdag  >> 

Een schooljaar is voorbij

En weer is een schooljaar ten einde gekomen en presenteren wij u de Nieuwsbrief van juli 2017. In de afgelopen…  >> 

Wat er allemaal is gebeurd...

.... en gaat gebeuren, leest u in de Nieuwsbrief van april 2017. Wij gaan genieten van onze meivakantie en zijn maandag…  >>