Alle berichten worden getoond

Informatieavond voor ouders leerlingen groep 8
Op  maandag 25 november a.s. vindt de jaarlijkse informatieavond plaats voor de ouders van de leerlingen die nu in groep 8 zitten. Deze avond is specifiek bestemd voor u als ouder en dus niet voor uw kind.
Belangstellenden zijn welkom op maandag 25 november van 19.30 tot 20.30 aan de Kootwijkstraat 35 .
U kunt zich aanmelden via het mailadres westerbeek@pleysier.nl en tevens vermelden met hoeveel personen u komt.
Categorie: Westerbeek

De laatste van dit jaar

De rapporten zijn uitgedeeld, de diploma's uitgereikt, de vakantie is begonnen. Onze laatste nieuwsbrief is dan ook een afsluiting van een mooi jaar. Graag zien wij iedereen weer in goede gezondheid terug op maandag 2 september a.s. 

Categorie: Westerbeek

Zomerreces

Hoewel tijdens het zomerreces talrijke werkzaamheden verricht worden op onze locatie(s) ter voorbereiding van het nieuwe schooljaar, zijn wij weinig of niet bereikbaar tot ong. 28 augustus. Daarna zijn wij een ieder graag weer volop van dienst.

De leerlingen verwelkomen wij weer in de week van 2 september.

Categorieën: Pleysier Algemeen , Zefier, Transvaal, Westerbeek, Delft, Zoetermeer

Koersplan 2019-2023

In het voorjaar van 2019 zijn medewerkers van alle scholen van Pleysier College gestart met het werken aan een nieuwe strategische koers. Dit heeft geleid tot een koersplan waarin het onderwijs als leidend principe geldt. Het was een stimulerend en uitdagend proces en iedereen ziet ernaar uit om hiermee aan het werk te gaan. Alles passend bij ons motto: iedere jongere zijn eigen toekomst. Lees er hier alles over.

Categorieën: Pleysier Algemeen , Zefier, Transvaal, Westerbeek, Delft, Zoetermeer

Nieuwsbrief van mei

Hierbij onze informatiebrief met nieuws over wat is geweest en wat gaat komen. Wij wensen iedereen goede paasdagen en een fijne vakantie.

Categorie: Westerbeek

Februari-nieuws

In de afgelopen twee maanden is er weer hard gewerkt. Met name de examenkandidaten mogen extra genieten van hun vakantie: zij hebben deze periode afgesloten met een proefexamenweek. Dit en ander nieuws, kunt u lezen in de nieuwsbrief van februari. Fijne vakantie en tot in maart.

Categorie: Westerbeek

Het nieuws van december

Dit schooljaar gaat straks nog een half jaar door, het kalenderjaar mogen we gaan afsluiten. Daarom, voor wij vakantie gaan vieren, de nieuwsbrief van december 2018. Wij zien onze leerlingen graag maandag 7 januari weer terug!

Categorie: Westerbeek

Open middag voor nieuwe leerlingen en hun ouders

Aanstaande vrijdag 18 januari 2019 opent Pleysier College Westerbeek de deuren voor aanstaande nieuwe leerlingen en hun ouders. In het programma hieronder, kunt u lezen wat u kunt verwachten.Men kan een kijkje nemen op onze beide locaties aan de Asmansweg en aan de Kootwijkstraat tussen 13.00 en 16.00 uur. 

U kunt zich voor deze middag aanmelden via het mailadres van onze administratie: westerbeek@pleysier.nl. Vermeld u dan ook met hoeveel personen u wilt komen.

Categorie: Westerbeek
Tags: open middag

Dislocatie brugklassen

Voor het schooljaar 2018-2019 is het aantal aanmeldingen voor de brugklas Westerbeek gestegen. Om deze toestroom goed op te vangen, starten de brugklassers met ingang van het schooljaar 2018-2019 in onze nieuwe dislocatie aan de Kootwijkstraat 35. Dit schoolgebouw wordt specifiek ingericht voor de leerlingen van de brugklassen. 

Categorie: Westerbeek
Tags: Dependance

Nieuwsbrief december 2017

Met weer een vakantie voor de boeg is hier de nieuwsbrief van december 2017. Het team PC Westerbeek wenst u allen goede feestdagen en een mooi begin van 2018. Wij zien onze leerlingen graag weer terug op maandag 8 januari.

Categorie: Westerbeek

De nieuwsbrief van oktober

Na een drukke eerste lesperiode, is het tijd voor de eerste nieuwsbrief van dit schooljaar. Wij zien onze leerlingen na een welverdiende hersftvakantie graag weer gezond terug op school.

Categorie: Westerbeek

Een schooljaar is voorbij

En weer is een schooljaar ten einde gekomen en presenteren wij u de Nieuwsbrief van juli 2017. In de afgelopen periode is er veel gebeurd: schoolreisjes, het brugklaskamp, dé examens, het behalen van het diploma. Het waren alle spannende zaken. Niet al deze activiteiten zijn opgenomen in de nieuwsbrief, daarom verwijzen wij graag naar onze schoolkrant de Pleysier Courier. De leuke foto's die hierin zijn opgenomen zijn veelzeggend!

Tot slot wensen wij iedereen een fijne vakantie!

Categorie: Westerbeek

Wat er allemaal is gebeurd...

.... en gaat gebeuren, leest u in de Nieuwsbrief van april 2017. Wij gaan genieten van onze meivakantie en zijn maandag 8 mei weer uitgerust voor de laatste lesperiode van dit schooljaar.


Ook de nieuwe editie van onze Pleysier Courier is uitgekomen. Deze kunt u lezen via de link hieronder.

Categorie: Westerbeek

Hier is onze nieuwe Pleysier Courier

Met de voorjaarsvakantie achter de rug hebben we weer nieuwe energie gekregen en daar hoort een nieuwe editie van onze Pleysier Courier bij. Wij wensen u veel leesplezier.

De redactie van Pleysier Courier 

Categorie: Westerbeek

Samen reizen met...

Een aantal van onze leerlingen komt naar school met een taxi.

Steeds meer gemeenten vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om zelfstandig te leren reizen. Het participatieproject ‘Samen Reizen met …’ heeft als doel dat dit op een veilige en zorgvuldige manier wordt geleerd.

Het project is bestemd voor alle leerlingen die momenteel gebruik maken van het aangepaste taxivervoer en door training zelf kunnen leren te reizen met de fiets of het openbaar vervoer. Via de volgende link is kunt u lezen wat dit project precies inhoudt en hoe het zelfstandig reizen wordt aangepakt:   http://www.samenreizenmet.nl/

Categorie: Westerbeek

Voordat we vakantie gaan vieren

kunt u hier de Nieuwsbrief van februari 2017 lezen. Op maandag 6 maart zien wij onze leerlingen graag weer terug.

Categorie: Westerbeek

Onze lestijden zijn veranderd

Met ingang van het nieuwe schooljaar 2016-2017 veranderen de lestijden. Hieronder kunt u de nieuwe lestijden downloaden en printen. Onder het blokje Algemeen vindt u de informatiegidsen voor het komend schooljaar. Ook hierin zijn de gewijzigde schooltijden opgenomen.

Categorie: Westerbeek

Nieuwsbrief april 2016

In het nieuws van april onder andere: de examens staan van de deur, speciale colleges voor leerlingen en de schoolkrant is nu ook online te lezen. Wij wensen iedereen een fijne meivakantie.  

Categorie: Westerbeek

Nieuwsbrief februari 2016

Met nog een week te gaan voor wij weer mogen uitrusten, kunt u in de nieuwsbrief van februari lezen over de activitetien die hebben plaatsgevonden en gaan plaatsvinden.

Categorie: Westerbeek

Nieuwsbrief december 2015

In de nieuwsbrief van december 2015: Uitbreiding leerlingenraad - succesvolle Hour of Code - hoge opbrengst leerlingenactie voor Serious Request.

Categorie: Westerbeek

contact

Pleysier College
Westerbeek

Asmansweg 16
2571 BK Den Haag
T 070 - 3150050 


[Bereikbaarheidstips]


Dislocatie Brugklassen

Bovenstaand postadres!

Kootwijkstraat 35

2573 XJ Den Haag

T 070 - 3150050 

Nieuws

Informatieavond voor ouders leerlingen groep 8

Op  maandag 25 november a.s. vindt de jaarlijkse informatieavond plaats voor de ouders van de leerlingen die nu in groep 8…  >> 

De laatste van dit jaar

De rapporten zijn uitgedeeld, de diploma's uitgereikt, de vakantie is begonnen. Onze laatste nieuwsbrief is dan ook een afsluiting van een…  >> 

Zomerreces

Hoewel tijdens het zomerreces talrijke werkzaamheden verricht worden op onze locatie(s) ter voorbereiding van het nieuwe schooljaar, zijn wij weinig of…  >>