Decanaat en uitstroom

Ga je na het Pleysier College Westerbeek naar het mbo, hbo of de universiteit? Of wil je liever tegelijk werken en leren? Misschien wil je ICT’er worden of bedrijfsadministrateur?


Het is niet altijd even gemakkelijk om je voor te stellen wat een opleiding precies inhoudt en welke vaardigheden je nodig hebt om een bepaald beroep te kunnen uitoefenen. Ook is het niet eenvoudig wegwijs te raken in de vele mogelijkheden die de opleidingen bieden.


In de brochure 'Pleysier College Westerbeek, decanaat en uitstroom' vind je de benodigde informatie om jouw uitstroomtraject tot een succes te maken. Wij hopen dat je na het lezen van deze brochure weet wat Pleysier College Westerbeek kan doen en wat jijzelf of je ouders kunnen ondernemen om een leuke en interessante vervolgstudie te kiezen.

  • brochure pc westerbeek decanaat en uitstroom 2020 2021
  • Download file

Nieuws

Alternatieve open dag

Een bezoek aan PC Westerbeek zit er voorlopig helaas niet in, hoe graag we u ook zouden ontvangen. We bieden u…  >> 

100% geslaagd

Al onze scholen hebben een slagingspercentage van 100%.  Pleysier College Westerbeek Havo 95,7%. We zijn daar zeer blij mee en wensen…  >> 

Afgelast: voorlichtingsavond voor ouders van kinderen in groep 8

Vanwege de huidige richtlijnen van het RIVM gaat de jaarlijkse voorlichtingsavond niet door. We bekijken momenteel hoe we de informatie op een…  >>