Werken bij het Pleysier College

Speciale leerlingen zijn bij ons meer dan welkom. Sta je stevig in je schoenen en kun je tegen een stootje? We laten je graag kennis maken met werken in ons vso.

Onze medewerkers zijn speciaal

Al onze medewerkers hebben een hart voor speciale leerlingen. Ze nemen elke dag de uitdaging aan om het beste uit zichzelf te halen en werken niet alleen aan de ontwikkeling van de leerlingen maar ook aan die van zichzelf.

Ons aanbod is speciaal

Onze leerlingen presteren beter als ze les krijgen van goede leraren. Daarom investeren onze scholen blijvend in de professionalisering van individuele medewerkers en teams. Elke nieuwe medewerker krijgt persoonlijke begeleiding en desgewenst een opleidingstraject.

Maak kennis met werken in het vso

We laten je graag kennismaken met werken in het vso. Wist je bijvoorbeeld dat je op onze scholen lesgeeft aan een kleine vaste groep? Dat je pabo-diploma bij ons een pré is? En dat elke school een team van deskundigen heeft om elke leerling onderwijs op maat te kunnen geven?


Wil je meer weten over werken in het vso stuur dan een mail naar . Dan nodigen we je uit om een kijkje te nemen op een van onze scholen. En vertellen we je graag meer over de praktijk van lesgeven in ons vso.

Vacatures

    • Foto Zefier
    • banner vacatures homepage pleysier groot
    • Foto Zefier
    • Foto Zefier

                                                            .

                                                                                                                         .

Acquisities n.a.v. vacatures zijn zinloos.

Contact

College van Bestuur
& Bestuursbureau


Postadres

Postbus 64602

2506 CA  Den Haag


Bezoekadres
Dr. van Welylaan 4

2566 ER  Den Haag

T 070 - 3150000


Contactinfo Bestuur


vCard

Nieuws

Zomerreces

Hoewel tijdens het zomerreces talrijke werkzaamheden verricht worden op onze locatie(s) ter voorbereiding van het nieuwe schooljaar, zijn wij weinig of…  >> 

Koersplan 2019-2023

In het voorjaar van 2019 zijn medewerkers van alle scholen van Pleysier College gestart met het werken aan een nieuwe strategische…  >> 

Werken bij Pleysier?

Wij hebben enkele uitdagende vacatures voor ervaren of aankomende docenten/mentoren met hart voor speciale leerlingen. Voor wie de uitdaging aan wil…  >>