Werken bij Pleysier College

Welkom!

Wie wij zoeken

Professionals met hart voor leerlingen die een speciale aanpak nodig hebben, zijn bij ons meer dan welkom. Je maakt een bewuste keuze om met speciale leerlingen te werken en je hebt affiniteit en/of ervaring met een of meer van onze specifieke doelgroepen.

Je hebt een afgeronde passende opleiding of bent bereid een opleiding te volgen. Wij faciliteren dit in tijd en geld. Naast motivatie voor en/of affiniteit met de doelgroep, beschik je over doorzettingsvermogen, kun je tegen een stootje en ben je in staat tot het aangaan van een professionele relatie met de leerling.


Wat wij bieden

Wij bieden je een piitige baan die veel uitdaging én voldoening biedt.

We investeren in het inwerken en begeleiden van nieuwe collega's. In onze vacatures staat beschreven hoe dit op de betrokken Pleysier Colleges wordt vorm gegeven. Omdat onze leerlingen beter presteren als ze les krijgen van goede leraren, investeren onze scholen blijvend in de professionalisering van individuele medewerkers en teams.

Open sollicitatie

Regelmatig ontstaan op onze Pleysier Colleges vacatures voor leraren of onderwijsondersteuners. Je kunt je interesse kenbaar maken aan de directeur van betrokken school. Je kan ook een open sollicitatie richten aan: Pleysier College, Personeelszaken: 

 

Acquisities n.a.v. vacatures zijn zinloos.

Contact

College van Bestuur
& Bestuursbureau


Postadres

Postbus 64602

2506 CA  Den Haag


Bezoekadres
Dr. van Welylaan 4

2566 ER  Den Haag

T 070 - 3150000


Algemene Contactinfo


vCard

Nieuws

Landelijke stakingsdag

Donderdag 5 oktober is uitgeroepen tot landelijke stakingsdag voor het Primair Onderwijs, waaronder het Voortgezet Speciaal Onderwijs. Om goed onderwijs te…  >> 

Prinsjesdag

Derde dinsdag van september zijn zal onze leerlingen vrij in verband met Prinsjesdag  >> 

Verken een school online

Belangstellenden kunnen een virtuele wandeling maken rond en in onze schoolgebouwen. Iedereen is welkom en heeft de optie om elk van…  >>