Petitie IJzersterke leraren!

IJzersterke leraren in het speciaal onderwijs mogen geen uitstervend ras worden.

Speciaal onderwijs is keihard nodig. Leerlingen met ingewikkelde problemen komen niet tot leren op de gewone basisschool of middelbare school. Ze schreeuwen om vakkennis die het speciaal onderwijs maar mondjesmaat kan bieden. Investeer nu in leraren op het speciaal onderwijs voordat het te laat is.


Onderteken hier de Petitie


Wij

Organisaties die speciaal onderwijs bieden en/of medewerkers in het speciaal onderwijs
 

constateren

Dat ieder kind recht heeft op passend onderwijs. Ook leerlingen met complexe problematiek. Ieder kind verdient een goede toekomst.
 
Dat als we nu niet investeren in het speciaal onderwijs, we in de toekomst een groot aantal leerlingen niet op de juiste manier kunnen ondersteunen.
 

en verzoeken

De formerende partijen om de aankomende kabinetsperiode niet alleen in het primair onderwijs, maar met name in het speciaal onderwijs te investeren.
 
Erken de expertise in het speciaal onderwijs en creëer budget om deze vakkennis in te zetten als waardevolle aanvulling binnen het passend onderwijs.
    • vuist

Klik hier voor meer informatie.

Categorieën: Pleysier Algemeen , Zefier, Transvaal, Westerbeek, Delft, Zoetermeer
Contact

College van Bestuur
& Bestuursbureau


Postadres

Postbus 64602

2506 CA  Den Haag


Bezoekadres
Dr. van Welylaan 4

2566 ER  Den Haag

T 070 - 3150000


Contactinfo Bestuur


vCard

Nieuws

Directeur gezocht

Voor Pleysier College Transvaal zoeken wij een nieuwe directeur. Een ambitieuze teamspeler. Besluitvaardig, daadkrachting en oplossingsgericht.   Klik hier voor meer informatie.…  >> 

Start schooljaar

De zomervakantie is voorbij en we starten het schooljaar 2018-2019 met veel enthousiasme. We heten alle nieuwe leerlingen van harte welkom!…  >> 

Zomerreces

Hoewel tijdens het zomerreces talrijke werkzaamheden verricht worden op onze locatie(s) ter voorbereiding van het nieuwe schooljaar, zijn over het algemeen…  >>