Nieuwe directeur

Vanaf september heeft Pleysier College Delft een nieuwe directeur: Marco Mayer. Hij heeft ruime ervaring opgedaan in het vso, waaronder bij de voorloper van Pleysier College Westerbeek, toen nog J.C. Pleysierschool. Hij stelt zich hieronder graag zelf aan u voor.


"Mijn naam is Marco Mayer en vanaf 1-09-2018 ben ik de schooldirecteur van Pleysier College Delft.

Mijn ervaring binnen het cluster 4, voorheen VSO-ZMOK is in 1989 begonnen op de J.C. Pleysierschool als docent wiskunde en biologie.

Bij de J.C. Pleysierschool zag ik dat de leerlingen de aandacht en begeleiding kregen die zij nodig hebben en verdienen en, daardoor goede onderwijsresultaten boekten.

In 1999 heb ik mijn werkzaamheden binnen het VSO-Zmok vervolgd in Rotterdam als Intern Begeleider bij de Max J Schreuderschool, tegenwoordig het Schreuder College van stichting Horizon.

Binnen Horizon heb ik vanaf 2004 als afdelingscoördinator een VSO onderbouwlocatie opgezet en ben ik uiteindelijk verantwoordelijk geweest voor de kwaliteit van het onderwijs van de Bergse Veld school.

In februari 2017 heb ik een overstap gemaakt naar het Drechtster College van stichting Yulius, waar ik met veel plezier zowel het didactisch als het pedagogisch klimaat heb verbeterd.

Door nu weer bij het Pleysier College maar dan als schooldirecteur verbonden te zijn aan de locatie Delft, is het mijn doel om met het team de kwetsbare jongeren van deze school voor te bereiden op succesvolle deelname een de maatschappij."

Categorie: Delft
contact

Pleysier College
Delft


J.J. Slauerhofflaan 275

2624 JZ Delft
T 015 - 2577431
E

Nieuws

Nieuwe directeur

Vanaf september heeft Pleysier College Delft een nieuwe directeur: Marco Mayer. Hij heeft ruime ervaring opgedaan in het vso, waaronder bij…  >> 

Start schooljaar

De zomervakantie is voorbij en we starten het schooljaar 2018-2019 met veel enthousiasme. We heten alle nieuwe leerlingen van harte welkom!…  >> 

Zomerreces

Hoewel tijdens het zomerreces talrijke werkzaamheden verricht worden op onze locatie(s) ter voorbereiding van het nieuwe schooljaar, zijn over het algemeen…  >>